Online kurz šití z úpletů - Šití s Danou

Máme pro Vás v těchto nelehkých časech odměnu - připravili jsme online kurz zaměřený na základní obecná pravidla šití z úpletů a pro Vás je nyní zcela zdarma na našem novém webu www.sitisdanou.cz. Zdarma bude k dispozici do páteční půlnoci, od soboty 20.3.2021 bude jeho cena 490 Kč.
 

V kurzu se seznámíte se základními druhy úpletů. Uděláme si takový rychlý průlet základním rozdělením, abyste se snáze zorientovali. Naučíme se, jak správně pokládat střih na úplet a řekneme si, co nejvíce ovlivní konečný vzhled výrobku. Samozřejmě se zastavíme u overlocku, ukážeme si, jak se s ním pracuje i jak jej snadno navléknout či seřídit. Ukážeme si, jak doma overlockem a základním šicím strojem docílit toho, aby se švy netrhaly, oblečení pěkně vypadalo a také nám vydrželo. Napoprvé si společně ušijeme legíny

Kurzy na šití úpletů patří v živých kurzech k nejoblíbenějším. Je to rychlé, efektní šití! A úpletové oblečení pro jeho pohodlnost ocení každý.

Pro získání kurzu si jej musíte skutečně "jakože koupit". To znamená, že projdete celou objednávkou, u dopravy zvolíte "Kupuji online kurz / workshop /webinář" a u platby platbu převodem (nic se neposílá - kurz je online, jen nelze kolonku platby vynechat) a objednávku v celkové ceně 0 Kč potvrdíte. Přijde Vám potvrzovací e-mail a kurz máte v tuto chvíli plně zpřístupněn.

A jelikož aktuální situace kolem koronaviru vypadá bohužel na dlouhodobější - připravujeme pro Vás v současné době online workshopy, které budeme postupně přidávat na web (sledujte nás na Facebooku, ať Vám nic neuteče). Další novinkou budou webináře, na kterých nyní pracujeme a dotahujeme do finální verze (živá forma online komunikace, která probíhá prostřednictvím Internetu přes webový prohlížeč),

Chystáme pro Vás i týdenní jarní šicí výzvu na určité téma, prozradíme Vám, že materiál, se kterým budeme pracovat, je softshell - vše se dozvíte včas, budeme Vás informovat.

Děkujeme Vám za podporu a přízeň :)